Competence on Demand

Vi frigör tid genom att effektivisera dina konsultinköp inom ekonomi.

Vi sparar tid och energi åt dig genom att ta hand om dina konsultinköp.

Den rätta konsulten för ditt behov är inte alltid den som konsultbolaget har tillgänglig. Vi har därför valt att inte ha några egna konsulter vi behöver få ut på uppdrag utan kan vara helt oberoende och lägga allt vårt fokus på att hitta rätt person och kompetens för just ditt behov. Med upparbetade samarbeten med det största internationella konsultbolagen och gigmarknadens konsulter kan vi på ett smidigt sätt tillsätta konsulter

interimt för så väl linjeroller som förbättringsprojekt.

Konsultuppdrag vi tillsätter


Interimsuppdrag

• Koncernredovisningsspecialist

• CFO

• Ekonomichef

• Finance controller

• Business controller

• Project controller

• Redovisningschef

• Redovisningsekonom

• BI-konsult

Projekt

• Effektivisering och optimering av processer

• Implementation av affärssystem

• Genomlysning av kostnader

• Effektivisering av bokslut

• Processkartläggning

• Kassaflödesanalyser

Competence on demand

En CFOs utmaningar är många och trots ekonomifunktionens avgörande roll för ett bolags framgång är den allt som ofta tight staffad. Så när nya förbättringsprojekt initieras eller manfall uppstår behöver man allt som ofta gå ut på marknaden för att få in rätt kompetens i rätt tid. Det är en process som är viktig men sällan älskad eftersom den är både tids- och energikrävande.


Vi tror på enkelhet och smarta arbetssätt. Därför har vi gjort processen att ta in konsulter så smärtfri som möjligt oavsett om det gäller en interimskonsult eller en förändringsprojekt. Vill du få effektivare konsultinköp och frigöra mer tid för ditt dagliga arbete? - Läs vidare eller kontakta oss direkt!


En kontaktyta


Ett presentationstillfälle


Tillgång till Sveriges främsta kvalificerade

ekonomikonsulter


Varför CompetenCE on Demand?

För tunt underlag eller för stort underlag av konsulter och för många leverantörer att föra dialog med. Ska du ta in interimskonsulter vänder du dig till vissa aktörer och för förändringsprojekt andra. Känner du igen dig? Vi gjorde det. Och våra kunder. Så vi löser problemet och frigör mängder med tid för beslutsfattare inom ekonomifunktionen.


För att göra processen att köpa in konsulter så smärtfri och smart som möjligt har vi tagit fram en affärsmodell där vi agerar uppdragsagent åt de största internationella konsultbyråerna och marknadens giggare, där våra kunder får en single point of contact, vare sig de rör sig om att köpa in en interimskonsult för en föräldraledighet eller kompetens till ett förbättringsprojekt (ERP-byte, Processkartläggning, Kassaflödesanalyser etc) samtidigt som du som kund når ut till hela konsultmarknaden. Med andra ord sköter vi hela våra kunders sourcing-arbete; kvalitetssäkrar kandidater och presenterar de vassaste konsulterna efter era behov och krav. Eftersom vi själv har erfarenhet av att arbeta som konsultchefer, beställare och konsultmäklare har vi tagit fram en modell som gynnar alla parter - smart och hållbart om vi får säga det själva!

Vi har en dröm, en vision och en stark önskan om att fler och fler bolag ska gå från att vara kapitaldrivet till att vara impact-drivet. Från tillväxtstrategier där makt och pengar är det eftersträvansvärda. Till insikten om att världen är ändlig och att ett positivt avtryck på människor och vår jord är det som attraherar talang, kunder och investerare. Att vi gemensamt arbetar i rätt riktning för att rädda klimatet och

möjliggörandet för oss och kommande generationer att kunna njuta av livet.

Vårt sätt att bidra till detta är att för varje konsulttimme vi spenderar hos våra kunder skänker vi pengar till ett för kunden prioriterat klimatfrämjande projekt.

Vad vi vill ge våra kunder

Enkelhet

Du får en kontaktyta och samtidigt tillgång till de internationella konsulthusen och

marknadens giggare.

Kvalitet

Vi sköter hela sourcingarbetet - searchar, kvalitetssäkrar och presenterar den bästa konsultlösningen för dig.

Snabbhet

Vi tillsätter kvalitetssäkrade interimskonsulter inom 2-3 arbetsdagar.