Häng med på vår vandring

En vandring i fjällen kan vara lika slående vacker som nyckfull. De storslagna viddernas harmoni, tystnaden och lugnet kan förändras blixtsnabbt av ett väderomslag, terrängen motsvarar inte längre kartbilden eller en skada uppstår. Betydelsen av att vara förberedd på det oväntade blir snabbt påtaglig. Vid en vandring är det är lika viktigt att välja sitt vandringsteam som att säkerställa att rätt packning och utrustning är med för att fullt ut kunna njuta av äventyret.


Liknelsen med att vandra är för oss påfallande lik dagarna på jobbet. Varje dag är en spännande vandring framåt och nyfikenheten kring det som väntar runt nästa krön är stor. En resa kantad av kontinuerligt lärande, utmaningar och mycket härliga upplevelser - därav vårt namn.

Glädje och prestation

Vi är övertygade om att goda prestationer kommer inifrån. Att din inre motivation och ditt engagemang bygger på möjligheten till självstyre, ett tydligt syfte och att du

ständigt utmanas och utvecklas.

Trivs man presterar man - som hand i handske eller som fot i känga.


kom och jobba med oss

Vill du ha ett givande jobb och hänga med härliga kollegor? Läser mer om våra lediga tjänster.

ROBOTIC PROCESS AUTOMATION-KONSULT på Deltid

Vi på Vandra Consulting Group söker en Robotic Process Automation-konsult (RPA-konsult) med passion för problemlösning och som vill vara med på vår vandring mot en bättre framtid för våra kunder, kollegor och för klimatet. Vi söker dig som just nu studerar och tar examen tidigast Juni 2023.


Att arbeta som RPA-konsult

Som RPA-konsult hjälper du våra kunder att komma igång med deras automatiseringsresa. Du är med och driver det inledande arbetet med processkartläggning, du stöttar i urval och prioriteringen av kundens nuvarande processer som kan automatiseras. Du bygger mjukvarurobotar och involverar kunden i arbetet med att automatisera så väl mindre som mer omfattande processer. Du agerar både som rådgivare och support till kunden utefter deras behov. Beroende på projektens olika faser kan du arbeta från kundens kontor, vårt kontor eller vart det passar dig bäst. Rollen innebär även att du deltar i kundmöten och olika event för att demonstrera mjukvaran. Utöver kundarbetet är du även med och utvecklar Vandras interna processer, nya arbetsmetoder och är en aktiv del i vår tillväxtresa.


VEM ÄR DU?

Vi tror att du är en nyfiken person som stävar efter att lära känna nya människor och är hungrig på kunskap. Du är en person med grit, som alltid strävar efter att göra ditt bästa och är tillräckligt stark för att visa både svaghet och sårbarhet. Vi tror att du är en problemfokuserad "doer" med en stor dos humor och gillar att skratta åt andras (mer eller mindre) roliga skämt. Du får människor runt om kring dig att må bra och strävar efter att leverera med hög kvalité. Du har tillit till din egen förmåga och uppskattar möjligheten att få ta ansvar för din och bolagets utveckling. Din roll och du kommer att växa och förändras i den riktning som du vill vandra.


DINA MERITER

  • Studerar just nu till civilingenjör med examen tidigast Juni 2023
  • Du har arbetat eller engagerat dig i projekt utanför dina studier.
  • Har arbetat i projektgrupper och känner dig bekväm i att driva ditt eget arbete framåt.
  • Har kunskap inom programmering och har en övergripande förståelse för ett eller flera programmeringsspråk.
  • Är pedagogisk och har ett intresse av att dela med dig av din kunskaper.
  • Kan flytande svenska i både tal och skrift.

HUR VI ÄR

Vandra Consulting Group är en växande Startup med fokus på process-automation. Vår vision är att frigöra tid för en bättre framtid. En bättre framtid för våra kunder, kollegor och klimatet. Genom att förenkla vardagen och automatisera själsdödande processer frigör vi tid för våra kunder att växa och utvecklas. Samtidigt avsätter vi, för varje debiterad timme ute hos kund, en del av vinsten till klimatfrämjande organisationer och bidrar därmed till en positiv påverkan - för våra kunder, kollegor och klimatet.


Drivna av nyfikenhet strävar vi efter att lära oss nya saker och utforska innovativa idéer. Vi identifierar utmaningar att hantera och hittar problem att lösa. Vi tror på våra kollegors potential, drivkrafter och engagemang snarare än på titlar & hierarkier. Vi tror att alla hos oss har förmågan och kapaciteten att få saker att hända och kan fatta beslut när så behövs. Det gör att alla är med och påverkar och tar ansvar för bolagets tillväxt och riktning. Vi tror även att vi presterar som bäst när vi känner oss trygga, när vi utmanas, utvecklas och tillsammans arbetar mot ett syfte större än oss själva.


Omfattning: Deltid, ca 16h/veckan

Plats: Distans & Stockholm

Vandras kick off Augusti 2021

Ett bättre skämt

Uppe bland trädkronorna