Häng med på vår vandring

En vandring i fjällen kan vara lika slående vacker som nyckfull. De storslagna viddernas harmoni, tystnaden och lugnet kan förändras blixtsnabbt av ett väderomslag, terrängen motsvarar inte längre kartbilden eller en skada uppstår. Betydelsen av att vara förberedd på det oväntade blir snabbt påtaglig. Vid en vandring är det är lika viktigt att välja sitt vandringsteam som att säkerställa att rätt packning och utrustning är med för att fullt ut kunna njuta av äventyret.


Liknelsen med att vandra är för oss påfallande lik dagarna på jobbet. Varje dag är en spännande vandring framåt och nyfikenheten kring det som väntar runt nästa krön är stor. En resa kantad av kontinuerligt lärande, utmaningar och mycket härliga upplevelser - därav vårt namn.

Glädje och prestation

Vi är övertygade om att goda prestationer kommer inifrån. Att din inre motivation och ditt engagemang bygger på möjligheten till självstyre, ett tydligt syfte och att du

ständigt utmanas och utvecklas.

Trivs man presterar man - som hand i handske eller som fot i känga.


kom och jobba med oss

Vill du ha ett givande jobb och hänga med härliga kollegor? Läser mer om våra lediga tjänster.

Öppen ansökaN

RPA-kOnsult

Att arbeta som RPA-konsult

VANDRAS RPA-konsulter hjälper våra kunder att komma igång med deras automatiseringsresa. RPA-konsulten driver det inledande arbetet med processkartläggning, stöttar i urval och prioriteringen av kundens nuvarande processer som kan automatiseras. Vidare bygger konsulten mjukvarurobotar och involverar kunden i arbetet med att automatisera så väl mindre som mer omfattande processer, samt agerar både som rådgivare och support till kunden utefter deras behov. Beroende på projektens olika faser sker arbetet från kundens kontor, vårt kontor eller där det passar för konsulten. Rollen innebär även att delta i kundmöten och olika event för att demonstrera mjukvaran. Utöver kundarbetet är konsulten även med och utvecklar Vandras interna processer, nya arbetsmetoder och är en aktiv del i vår tillväxtresa.

För att lyckas i rollen

  • Är examinerad civilingenjör alternativt civilingenjörsstudent
  • Har arbetat i projektgrupper och känner dig bekväm i att driva ditt eget arbete framåt.
  • Har kunskap inom programmering och har en övergripande förståelse för ett eller flera programmeringsspråk.
  • Är pedagogisk och har ett intresse av att dela med dig av din kunskaper.
  • Kan flytande svenska i både tal och skrift.

Låter det som något för dig?

Just nu har vi ingen pågående rekrytering, men vi är alltid intresserade av nya och spännande talanger både för heltidstjänster, men också studenter som är intresserade av ett givande deltidsarbete. Skicka in din ansökan så ör vi av oss när vi har nya spännande möjligheter som passar din profil.

Vandras kick off Augusti 2021

Ett bättre skämt

Uppe bland trädkronorna