Häng med på vår vandring

En vandring i fjällen kan vara lika slående vacker som nyckfull. De storslagna viddernas harmoni, tystnaden och lugnet kan förändras blixtsnabbt av ett väderomslag, terrängen motsvarar inte längre kartbilden eller en skada uppstår. Betydelsen av att vara förberedd på det oväntade blir snabbt påtaglig. Vid en vandring är det är lika viktigt att välja sitt vandringsteam som att säkerställa att rätt packning och utrustning är med för att fullt ut kunna njuta av äventyret.


Liknelsen med att vandra är för oss påfallande lik dagarna på jobbet. Varje dag är en spännande vandring framåt och nyfikenheten kring det som väntar runt nästa krön är stor. En resa kantad av kontinuerligt lärande, utmaningar och mycket härliga upplevelser - därav vårt namn.

Glädje och prestation

Vi är övertygade om att goda prestationer kommer inifrån. Att din inre motivation och ditt engagemang bygger på möjligheten till självstyre, ett tydligt syfte och att du

ständigt utmanas och utvecklas.

Trivs man presterar man - som hand i handske eller som fot i känga.


kom och jobba med oss

Vill du ha ett givande jobb och hänga med härliga kollegor? Läser mer om våra lediga tjänster.

RPA-konsulter

De här är vi

Vandra Consulting Group är en växande och syftesdriven Startup med fokus på Robotic Process Automation. Vår vision är att frigöra tid för en bättre framtid. En bättre framtid för våra kunder och klimatet. Genom att förenkla vardagen och automatisera själsdödande processer med Robotic Process Automation möjliggör vi för våra kunder att växa och utvecklas, samtidigt som vi för varje arbetad timme ute hos kund avsätter en del av vinsten till klimatfrämjande organisationer och därmed bidrar till en positiv påverkan på vår moder jord.


Hur vi är

Drivna av nyfikenhet strävar vi efter att lära oss nya saker, utforska innovativa idéer, identifiera utmaningar att hantera och problem att lösa. Vi tror mer på våra kollegors potential, drivkrafter och engagemang än på titlar & hierarkier. Vi tror att alla hos oss har förmågan och kapaciteten att få saker att hända och kan fatta beslut när så behövs. Det gör att alla är med och påverkar och tar ansvar för bolagets tillväxt och riktning. Vi tror även att vi presterar som bäst när vi känner oss trygga, när vi utmanas, utvecklas och tillsammans arbetar mot ett syfte större än oss själva.


Att arbeta som RPA-konsult

Som RPA-konsult hjälper du våra kunder att komma igång med deras automatiseringsresa. Du leder det inledande arbetet med processkartläggning och systematiskt stödja kunden i urval och prioritering av vilka processer och uppgifter som kan automatiseras. Du bygger robotar, utbildar och involverar kunden i arbetet med att automatisera så väl mindre som mer omfattande processer. Du agerar både som rådgivare och support till kunden utefter deras behov. Beroende på projektens olika faser kan du arbeta från så väl kundens kontor (när det är tillåtet), vårt kontor eller vart det passar dig bäst. Rollen innebär även att du deltar i kundmöten och demo-event för att visa mjukvaran för presumtiva kunder. Dessutom finns det alltid möjlighet att dela med dig av dina tankar och idéer genom att utveckla interna processer och nya arbetsmetoder.


Vem är du?

.Vi tror att du är en person som är nyfiken på nya idéer, kunskap och människor. En person med Grit, som alltid strävar efter att göra sitt bästa och är tillräckligt stark för att visa sig svag och sårbar. En person som gillar att hjälpa andra, har ett genuint uppsåt och tror att snälla människor lyckas bättre än de som är det motsatta. Vi tror att du är en doer, är problemfokuserad (vet du inte vad problemet är hittar du sällan rätt lösning 😊) med en stor dos humor och/eller gillar att skratta åt andras morbida skämt. Att du får kunderna att må bra genom vass leverans och en smidig support med ett leende på läpparna. Du har tillit till din egen förmåga och uppskattar möjligheten att få ta ansvar för din och bolagets utveckling. Din roll och du kommer att växa och förändras i den riktning som du vill vandra.


Start: så snart som möjligt.

Vandras kick off Augusti 2020

En av våra grundare talar inför ett 30-tal CFO:er på ett Vandra med VANDRA-event.