top of page

Vandra med VANDRA.

CFO Nätverk

Vandra med VANDRA.

Vandra med VANDRA för CFO’er är unikt i sitt slag. Sedan starten 2020 har vi samlat 500+ CFO’er till stadsnära naturområden i Stockholm där de fått möjlighet att bygga värdefulla relationer med likasinnade och fördjupa sin kunskap om intressanta och aktuella ämnen. Allt under en rogivande naturvandring. Temat för våra vandringar rör sig huvudsakligen inom ämnesområdena ledarskap, teknikutveckling, hållbarhet och makroekonomi. Under naturvandringarna får deltagande CFO’er möjlighet att lyssna till experter och forskare som på ett underhållande och pragmatiskt sätt delar med sig av sitt kunnande och bjuder in till dialog.

Underbar CFO-vandring i februari med 16 minusgrader och sol tillsammans med en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare inom ledarskap - Christer Olsson. 

Vandra med VANDRA

Är du verksam CFO och vill få inbjudningar till våra vandringar och bli en del av vårt nätverk?

Vandra med VANDRA är unikt i sitt slag. Vi samlar Sveriges främsta CFO'er till ett stadsnära naturområde i Stockholm där de får möjlighet att bygga värdefulla relationer med likasinnade, fördjupa sin kunskap om intressanta och aktuella ämnen allt under en rogivande naturvandring.

Temat för våra vandringar rör sig mellan ledarskap, teknikutveckling, hållbarhet och makroekonomi. Under vandring får du möjlighet att lyssna till experter och forskare som på ett underhållande och pragmatiskt sätt delar med sig av sitt kunnande och bjuder in till dialog.

Röster från deltagarna:

"LYSANDE”

”Hade dubbel energi när jag landade på

hemmaskrivbordet efter lunch.”

”Toppenevent!!!”

”Älskar konceptet!”

” 2 års kontakt. Sen deltog jag tillslut. Sååååå

himla bra. Bästa jag gjort på länge ❤️.”

Våra vandringar

Följ med oss på kommande vandring.

Vi försöker att träffas vid en till två tillfällen per kvartal. Vid varje tillfälle är vi mellan 20-30 CFO'er som medverkar från olika företag. Vi har alltid ett tema med en inbjuden föreläsare. Har du inte anmält dig än så ta chansen och gör det nu. Du kommer möta öppna och trevliga funktionskollegor från olika branscher som liksom du vill nätverka och byta erfarenheter med andra på ett naturligt sätt ute i naturen. 

Tidigare vandringar

Spana in tidigare talare och vandringar.

Här kan du kika på hur härligt vi haft det under några av våra tidigare vandringar. Vi går glatt ut i alla väderförhållanden och vi är stolta över att ha hittat en målgrupp - CFO:er - som är lika dedikerade som oss. De viker inte en tum för lite regn eller 16 minusgrader. För det vet att belöningen är stor - ny kunskap, nya vänner och ny energi! 

bottom of page